3 bra tjänster för webbutveckling

november 22nd, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Internet är underbart! Det finns ett otroligt brett utbud av tjänster och applikationer för alla tänkbara situationer. Idag vill jag dock bara nämna de 3 senaste jag stött på och funnit väldigt användbara!

Typetester
Smidigt och jäkligt användbart när man arbetar med styling av texter! Du kan ställa in tre separata kolumner med olika egenskaper och därefter se skillnaden mellan dem i en rad olika utformanden.
Typetester
www.typetester.org

Iconfinder
Här finns det ikoner för mer eller mindre allt! Självklart så är de flesta gratis att använda, men var noga med att läsa villkoren som gäller för ikonen du är intresserad av!
iconfinder
www.iconfinder.net

IE Tester
Som webbutvecklare, vilket momet är det mest irriterande? Jo, att få allting att se korrekt ut i Internet explorer. Internet explorer är som ett skadeskjutet rådjur som bara går runt i cirklar och vägrar dö. Nu har ju iofs Microsoft gått ut med att de ska lägga mycket krut på IE 9. Vi får väl se.. *host* epic fail *host*.

Hur som helst… ibland måste man få saker och ting att fungera så långt ner som i IE 6. Här kan IE Tester hjälpa dig att testa, och det fungerar riktigt bra!
IE-Tester
www.my-debugbar.com

Advertisement

Kommentera