Bildgalleri blev det

juli 11th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Då var det klart! Projektet jag ska genomföra för er är ett bildgalleri. Jag kommer påbörja detta redan idag och än så länge har jag kommit fram till att applikationen ska innehålla följande funktioner:

  • Kategoribaserad visning
  • Olika listningsalternativ (detaljerad listning, miniatyr osv)
  • Sortering
  • Uppladdning
  • Skalning av uppladdade bilder (thumbnails)
  • Administrationskonto
  • Möjlighet att kommentera bilder (ungefär på samma sätt som ni skriver kommentarer här)

Så långt har jag kommit ungefär. Designen kommer vara väldigt simpel… jag är inte speciellt duktig på design, så det får bli vad det blir 🙂 Det kommer dock vara XHTML och CSS baserat.. det blir lite lättare för er att ändra designen själva då.

Något datum när det blir klart har jag inte… jag kommer jobba med detta när jag inte har andra saker jag måste göra.

Projektet kommer ni kunna hitta på adressen längst ner. Så fort jag har gjort någonting nytt kommer jag ladda upp det på denna adressen… men det kommer förmodligen inte fungera korrekt förens jag är helt klar. Ni kan även följa hur långt jag kommit i den punktlista jag kommer ha på följande sida.

http://www.geiser.se/projekt/bildgalleri/

Advertisement

Kommentera