Bildgalleri… mållinjen är nära

juli 15th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Jag skriver detta inlägget strax efter halv fyra på morgonen och känner mig hyffsat dåsig. Goda nyheter dock.. bildgalleriet är nästan helt klart!!! Det som fattas är ”radera bild” funktionen, ”byt bildens kategori” funktionen och ”slumpa bilder” funktionen. Dessa saker tar inte så lång tid att göra.. men jag pallar inte sitta längre idag med detta!

Senare idag kommer allting vara klart dock! Jag lägger då upp all kod och möjligheten att ladda hem allting.

Godnatt!

Advertisement

3 comments

 1. Jonny Elofsson skriver:

  Har följt ditt kodarprojekt och är beundrad över din effektivitet. Ska bli spännande med galleriet också, har nämligen lovat min mamma ett galleri och detta kan nog komma väl till pass. 😉

 2. Kristoffer skriver:

  Tack för det 🙂

  Jag lägger upp allting om ett par timmar… somnade i datorstolen ett par timmar (10-nu) och fick inget ut av det förutom en välutvecklad nackverk.

 3. Jonny Elofsson skriver:

  Haha var rädd om dig. 😉

Kommentera