Blondinbella ger sig på E-handel

juli 4th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Om det inte vore för att hon startat en butik på nätet hade jag aldrig skrivit ett inlägg om Blondinbella… det går emot min natur. Men nu har hon gjort det, och butiken, som heter Bellme, inriktar sig på våra ungdomar. Man kommer sälja moderelaterade produkter, kosmetika och annat krimskrams som alla ”fjortisar” och bimbos *bara måste ha*  ( allt inom * * ska läses med 08/brat dialekt för att få full effekt).

Det speciella med Bellme är den typ av e-butik man väljer att satsa på. Man kommer endast sälja en produkt per dag och på så sätt hålla sin butik fräsch och ny. Denna typ av e-handel ser man mest i USA där den tycks lyckas riktigt bra. I Blondinbellas fall kan detta vara ytterligare ett sätt att roffa åt sig pengar på eftersom hon har ett så enormt tryck på sin blogg. Hon kan nu dirigera vidare en del av trafiken till sin butik och på så sätt få bra försäljningssiffror…snabbt!

Butiken i sig är väl kanske inget designunder, inte heller sättet man presenterar produkterna på. Men det funkar säkert. Blondinbellas blogg är ingen sida jag vill ta upp i min blogg och kommentera… mest för att det som skrivs där är skit (ur mina ögon) och hur den påverkar de yngre. Men en sak ska sägas.. hon är grym på att tjäna pengar… så är det bara. Det hon gör för att tjäna pengar är jag dock helt emot (ytligt tänkande och dåligt inflytande hos de yngre läsarna).

Besök Bellme.se
Besök Blondinbellas blogg (på egen risk)

Advertisement

Kommentera