Då var det dags igen…

april 2nd, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Servern VonAnka hos Binero har gått ner…. igen. Det var inte alls länge sedan servern VonAnka strulade ordentligt för Binero och nu verkar det hända igen. Det är inte sagt vad som är fel, men enligt Bineros driftsida servern vart nere i 1 timme och 50 minuter (när detta inlägget gjordes).

Man skriver också att tekniker jobbar med att lösa problemet, vilket iofs är positivt. Det verkar som att de har agerat snabbt när felet uppstod och nu återstår det bara att vänta tills dem har löst det. Det som är oroväckande är att när VonAnka gick ner förra gången så sade man att de hade uppgraderat (bytt ut) servern och bland annat virtualiserat den för att den ska bli så stabil som möjligt.

Tyvärr så verkar detta inte ha hjälpt…

PS. Jag kommer uppdatera detta inlägget så fort mer information finns tillgänglig.

Uppdatering #1
Man kan nu läsa på bineros driftsida att man kommer flytta alla kunder på VonAnka till andra servrar under torsdagen. Man kommer då fördela alla kunderna på 2-3 servrar för att inte överbelasta servrarna.

Uppdatering #2
Servern VonAnka är uppe igen efter närmare 8 timmars nertid. Läser man i de olika forumen på webben så är kritiken hård mot Binero, speciellt från dem som har sina konton på servern, vilket är förståeligt. Förhoppningsvis har ingen av kunderna förlorat pengar pga att servern var nere, men tyvärr så är fallet nog så.

Advertisement

Kommentera