Domäninköp

oktober 31st, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Då vart man på det igen! jag har nyligen köpt in lite domäner som jag tyckte vart bra. Men nu är frågan om man ska sitta på dem, göra någonting med dem eller sälja dem. Domänerna jag pratar om är:

menofsweden.com
menofsweden.se
arbetsprov.se
arbetsprov.nu

Om jag behåller dem vet jag redan vad jag ska ha dem till… om jag ska ha dem till något (läs om jag har tid till att göra någonting). Jag har dock lagt upp dem för försäljning på Missdomain (här och här)… om rätt bud kommer in kan jag väl tänka mig sälja (rätt bud för mig ska ge effekten = ”jävlar vad mycket pengar”).

När det gäller domänförsäljning så har jag väl inte pysslat med det speciellt mycket. De domäner jag tidigare köpt har jag alltid gjort någonting med. Om de sedan har sålts så har det alltid varit webbplats+domän.

Domäninköp har jag däremot större erfarenhet av. Har väl köpt ett 100-tal domäner i min tid och sitter väl kanske på cirka 20 st idag. När det gäller domänpriser etc. så lever jag efter filosofin ”en domän är aldrig mer värd än vad en köpare är villig att betala”. Så värderingar är onödigt att spendera tid på.

Advertisement

Kommentera