Driver du en hemsida?

juli 20th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Jag är fortfarande på jakt efter nya, spännande projekt som ni själva har utvecklat. Det kan egentligen vara vad som helst, så länge det är en tjänst, applikation eller någonting man kan se på webben. Jag har tidigare när jag uppmanat er att göra samma sak fått en del mail… men det var inget som jag tyckte var intressant nog att skriva om.

Så än en gång uppmanar jag er att uppmärksamma mig om era skapelser! Ni kan se mig som ett bollplank… någon som säger vad jag, en miljöskadad användare, tycker i detalj om er sida.

För er som inte greppade ”miljöskadad”… det är när man har gjort, sett eller upplevt någonting upprepade gånger och inte kan hjälpa att konstant kritisera det han/hon ser. I mitt fall… hemsidor, tjänster och applikationer på nätet.

Advertisement

Kommentera