En ny kategori på geiser.se inom kort

juni 12th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Jag har under en tid funderat på att införa en ny kategori på geiser.se… kategorin kommer heta Webbsidor (inte jättefyndigt… jag vet). I denna kategori kommer jag testa nya och befintliga sidor på nätet. Jag kommer titta på funktionaliteten, designen och allt annat som verkar intressant…. jag avslutar sedan med att betygsätta sidan. Hur betygsättningen kommer fungera återstår att se. Jag väntar just nu på att hitta en sida som intresserar mig tillräckligt mycket för att skriva om. Lancetown.se (som jag skrev om tidigare) är den typ av sidor jag är mest intresserad av att skriva om. Jag är på jakt efter Allt som är nytt, fräsch och trevligt…vare sig det handlar om teknik, trädgårdar eller farmors virtuella kanelbullar.

Ni får gärna tipsa mig om diverse sidor.. eller kanske era egna. Skicka då ett mail i raketfart till

kristoffer [kanelbulle] geiser . se

Vem vet… kanske blir det din sida jag besöker och sätter under mikroskopet.

Advertisement

1 comment

  1. Mackie skriver:

    Bra sida. Ser fram emot att få läsa om fler webbnyheter framöver =)

Kommentera