FRA anmäler blogg

juli 28th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Aftonbladet.se, idg.se, svd.se och dn.se skriver idag om en svensk bloggare som blivit JK-anmäld av FRA. Anledningen till anmälan tros vara publicering av svenskar som avlyssnats.

Dessa typer av nyheter är rena heroinet för FRA-motståndare 🙂

Jag har sagt det förut och jag säger det igen… FRA i dess nuvarande form och i den form som etableras 2009 kommer missbrukas.

Föresten… Grattis till Självmordet FRA.

Besök bloggen som FRA anmäler

Uppdatering
Inget fall för JK

Advertisement

3 comments

  1. Lena skriver:

    Det är klart att det behövs någon sorts signalspaning, men då nu den föreslagna formen blivit så sönderkritiserad och dessutom en black om foten för alliansen, så borde den återkallas och skrivas om enl.EU-krav. Då skulle det inte finnas anledning att klaga mera.

  2. Kristoffer skriver:

    Jag håller absolut med dig Lena. Det är klart att det behöver finnas signalspaning i någon form. Personligen kritiserar jag FRA och lagen i dess nuvarande form pga bristande kontroll och reglemente för lagen. Det finns potential att den kan utnyttjas till, enligt mig, fel ändamål.

  3. tobbe skriver:

    Lissabon konstitutionen. Fantastisk bra uppslutning mot FRA. Med rätta. Tänk om vi kunde få samma nationella uppslutning emot Lissabon konstitutionen, där vi i praktiken förlorar rättigheterna till våra naturtillgångar och vår bestämmanderätt… önska önska…

Kommentera