Gratisprogram till iPhone

december 2nd, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Aftonbladet.se har listat de 10 bästa gratisprogrammen till din iPhone. Eller… de 10 bästa gratisprogrammen enligt aftonbladet i alla fall.

Jag känner en hel del personer som har skaffat en iPhone… alla jag frågat har många många negativa saker att säga om den. Ett gemensamt problem som alla verkar ha är att den kraschar lite då och då…

Själv vet jag inte om den är något att ha eftersom jag inte mer än hållt i den. Dock skulle jag aldrig köpa en mobil, eller någon annan teknisk pryl bara för att vara bland de första som har den.

Advertisement

5 comments

 1. Yousoul skriver:

  Köpte en Iphone för en vecka sedan och den fungerar utmärkt. GPS`en är utmärkt och att surfa och kolla e-post går hyfsat snabbt. Touchscreen är mysigt, skönt att slippa knappar!

 2. Tobias skriver:

  Säg som det är istället, du har inte råd med en Iphone. Ett tips, det finns kontantkortstelefoner från 299 kr

 3. Kristoffer skriver:

  Absolut Tobias… visst är det så…not.

  Yousoul, jag håller med dig, förutom det sista du skriver. Jag föredrar knappar.

 4. Bozze skriver:

  Har haft min iPhone i en månad nu och den har inte kraschat en enda gång ännu iaf! Snabb, bra mottagning och många bra finesser gratis! kartfunktionen har hunnit rädda mig en gång redan och google mobile har sett till att jag hittat en bra restaurant när det har behövts på mina resor i landet. Kan iaf ännu inte säga någonting negativt om den utom möjligen att batteritiden kunde varit något bättre.

 5. Larm skriver:

  Jag är riktigt nöjd med alla gratisprogrammen till iPhone, men det skulle funnits mer säkerhetsprodukter att välja mellan tänk er när man kan styra ett larm med iphonen!

Kommentera