HTPC för filmälskaren

juli 15th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Jag älskar filmer! Film är någonting jag tittar på så ofta jag kan… har alltid gjort det och kommer förmodligen alltid göra det. Många investerar i dyra hemmabiosystem och andra apparater som kostar skjortan… det kan vara värt det, men inte alltid. Okej.. ett grymt ljudsystem är en väldigt bra fördel när man tittar på film… men jag vill också slå ett slag för HTPC som fortfarande är något underskattad.

Det finns en del färdiga maskiner där ute för den som inte vill, kan eller orkar bygga en egen… och det är dessa maskiner jag nu vill uppmärksamma.

Om ni inte visste det så finns det en Svensk HTPC butik på nätet som har massor med trevliga HTPC’s… man måste dock behärska sin salivproduktion en smula när man surfar på sidan…

Hur som helst.. besök TVPC.se och kolla runt lite.

Advertisement

Kommentera