INTERNET EXPO 2009

januari 15th, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

INTERNET EXPO 2009 – Göteborg har precis avslutats (igår) och jag önskar jag vore där. Det är på mässor man på riktigt får en uppfattning om företag och produkter… samt hur dryga folk kan vara. Fast det sistnämnda kanske bara är jag…. personer är trevliga, folksamlingar är galna.

Det värsta man kan råka ut för är loppmarknader! Okej…. man kan fynda rejält, men folket som besöker loppmarknader är fan ta mig fucking crazy!

Hur som helst… back to INTERNET EXPO 2009. Jag vill bara tipsa om denna mässa som faktiskt ganska snart drar igång igen i Sverige, men då i Stockholm. Har ni chansen, besök den! Om inget annat kan ni alltid lyssna på någon härlig person som står och pratar, eller strosa runt bland ”the best of the best” vad gäller verksamhet på internet.

Besök deras sida

Advertisement

Kommentera