Irriterad på datorn?

juli 7th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Du är inte ensam… det tillhör datoranvändandet på något bissart vis. Idg.se skrev idag om just dessa problem och vad vi svenskar irriterar oss på mest. Ni kan läsa denna sammanställningen här.

Det som irriterar mig mest är när jag helt enkelt är för snabb för datorn jag sitter vid. Jag gör någonting på datorn i en hastighet bara nördar kan uppfatta, men datorn hänger inte med. Exempelvis kör fyra(4) stycken kortkommandon för windows mer eller mindre samtidigt (windowstangent+e, windowstangent+r, ctrl+alt+d(öppnar min D:\ disk) och ctrl+alt+q (öppnar notepad++).

Min dator är hyffsat bra och snabb… men ibland får den för sig att bråka när den ska göra många saker samtidigt…. hur som helst, det är vad jag irriterar mig på mest…att få vänta!!!

Advertisement

Kommentera