Köp ved på nätet från Vedhemma.se

december 22nd, 2011 by Kristoffer Leave a reply »

Allt går att sälja på nätet, det finns det inga tvivel om längre. Ett fantastiskt exempel på detta är Vedhemma.se som precis lanserat sin vedbutik på nätet. Här kan i stort sett alla från hela Sverige köpa ved, vare sig det är Björkved, Barrved eller Blandved löv och få det levererat hem direkt till dörren.

Bakom Vedhemma.se står bland annat ett par arbetskamrater till mig, och jag måste säga att de har gjort ett bra jobb med nätbutiken. Deras tanke var att smyglansera nätbutiken för att senare i januari slå på stora trumman. Det struntade folk fullkomligt i, lanseringen spred sig på Twitter och nu börjar ordrarna trilla in.

Vedhemma.se

Köp ved från Vedhemma- så här fungerar det

  1. Kunden knappar in sitt postnummer. Detta ger kunden korrekt vedutbud och priser enligt vad som finns tillgängligt i regionen.
  2. När vedtyp, enhet och antal är valt går kunden till kassan och väljer önskad leveransdag.
  3. När beställningen är lagd dirigerar Vedhemma.se ordern till rätt vedleverantör inom den valda regionen som sedan levererar veden på det önskade leveransdatumet.

Önskar dem all lycka till, synd bara att man inte kan elda ved hemma… då hade jag lätt provat köpa ved från Vedhemma.se. Kanske ska börja tälja som hobby?

Uppdatering
Det verkar som att konceptet med att sälja ved på nätet vart lyckat. Nyligen rapporterade killarna bakom Vedhemma.se att man på knappt en månad snart nått hela årets målomsättning! Vedeldarna runt om i landet har talat – Vedhemma.se är här för att stanna. Intressant startup!

Köp ved från Vedhemma.se

Advertisement

Kommentera