”Lär dig PHP” återuppstår

augusti 3rd, 2010 by Kristoffer Leave a reply »

PHPFör över två år sedan påbörjade jag en PHP-guide där syftet var att på ett väldigt enkelt sätt gå igenom grunderna i PHP. Det blev tyvärr bara en del på grund av att jag prioriterade andra saker. Men idag, 857 dagar senare, återupptar jag guiden. Anledningen är att det helt enkelt har varit efterfrågat. Planen ser dock lite annorlunda ut idag än vad den gjorde för två år sedan.

Jag kommer skriva mindre inlägg, men med jämnare mellanrum. Dels för att det inte blir så himla mycket att läsa på en gång, men också för att jag ska hinna. Inläggen om PHP tar i snitt längre tid än ett vanligt blogginlägg.

Mitt mål med guiden är att minst 1 person ska fastna för PHP och fortsätta med det.

Lär dig PHP 2 – if, else, while och foreach

Advertisement

Kommentera