Microsoft drar igång ny kampanj

juli 9th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

I höst kommer Microsoft satsa hela 300 miljoner dollar(!) på att förstärka företagets image och öka försäljningen av Windows Vista.  Deras försöka stärka sin image är väldigt bra, och att de försöker få igång Vista försäljningen är väl helt okej. Jag använder själv Vista numera och jag är faktiskt riktigt nöjd med det…. så länge jag får konfigurera upp det som jag vill.

Precis som idg.se skriver så cirkulerar det väldigt mycket felaktigheter om Microsoft och Vista ute på nätet… många har åsikter och publicerar text som kanske inte baserats på ordentlig fakta. Men.. är inte denna kampanjen lite sent påtänkt? Jag undrar om det inte vore bättre att ha påbörjat detta spektakel redan när Vista först släpptes?

Hur som helst så ska det bli intressant att se vad de kan hitta på med sina 300 miljoner dollar! Hmmm… vad får man för 300 miljoner dollar egentligen?

Min shoppingrunda
Kafanga Island (Min alldeles egna ö): $25 000 000
Lägenhet i New York: $20 000 000
Eget Jetplan: $40 000 000
Körkort: $1000
Bugatti Veyron: $1,440,800

Resten av pengarna får gå till levande, familj, vänner och nöjen (för resten av livet). Hmmm…. lite svårt att köra min Veyron på min ö.. eller i New York för den delen… är det detta rika människor menar när de säger att det inte är lätt att vara rik?

Advertisement

Kommentera