Min dag

juli 22nd, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Snart är dagen över… lika bra, allting har varit så bråkigt idag. Det hela började med att jag skulle in till banken och skaffa en ny dosa (efter gårdagens experiment). När det väl är min tur så frågor kassörskan om jag har min gamla dosa med mig… nej säger jag och får betala 255kr.

Sen när jag väl betalat denna summan så kom hon på mig att jag inte är kund hos Deras bank i Halmstad utan jag är kund åt Deras bank i Kristianstad…. så hon kunde inte ordna en ny till mig. Jag tyckte det lät väldigt konstigt, så jag ringde till min bank i Kristianstad och de sa mycket tydligt att det var inga som helst problem för dem att ordna en ny dosa till mig.. bara det att dem måste faxa över avtalet.

Väl inne på banken igen lyckades jag övertala en ny kassörska… allting gick bra till jag sa att jag vill ha mina privata konton Och mitt företagskonto kopplat till denna dosa… precis som jag hade innan. Detta tog 20 min av mitt liv…. dosan blev aldrig kopplad till mitt företagskonto eftersom de inte viste hur man gjorde det.

Jag gick hem.. testade min nya dosa, fick tillgång till alla mina konton… bra det i alla fall. Dagen fortsatte sedan med att jag ville skapa en liten AJAX funktion som anropade ett PHP script och detta scriptet returnerade sedan ett värde som skrevs ut på html sidan.

Allting fungerar som det ska i FireFox.. inte inte i IE eller Safari…. jag är nog inne på min 6:e timme nu med detta.

ÄR DU DUKTIG PÅ AJAX???
Hjälp mig då i detta forumet

Advertisement

Kommentera