Min iPhone och jag

september 2nd, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Jag har ett svagt minne av mig själv säga något i stil med ”Jag kommer aldrig köpa en iPhone”. Well… jag gjorde det… samma dag som 3GS släpptes i Sverige. Nu i efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde klara mig innan. det enda ”onda” jag har att säga om den är batteritiden. Allt är bra så länge man inte fipplar med applikationer eller surfar då batteritiden minskar i en gråtfärdig takt.

 

Så.. vad gör jag med min iPhone under en vanlig dag?
1. Lyssnar på musik och ljudböcker
2. Kollar mailen
3. Ser över Ehandel.com
4. Ringer ett par samtal
5. SMS’ar 1-2ggr
6. Spelar något hjärndött spel i 10-15 min
7. Svär över batteritiden
8. Kommer hem och laddar den
9. Svär över det fullkomligt värdelösa helvete iTunes faktiskt är

 

Punkterna 1-7 sker under den tid det tar att åka kollektivtrafik mellan mitt hem och jobbet. Batteritiden är alltid 100% när jag lämnar hemmet på morgonen… och när jag kommer hem så ligger den runt 50-65 procent!

 

Utöver allt det här så är iPhone den bästa mobilen jag haft 🙂

Advertisement

Kommentera