Mycket på gång

april 28th, 2010 by Kristoffer Leave a reply »

Mitt ordinarie jobb trivs jag väldigt bra med och jag brinner för de saker jag arbetar med! Men efter jobbet så gillar att vara sysselsatt in på småtimmarna med mindre projekt inom andra områden jag brinner för och vill lära mig mer om. Ibland förverkligas tankar och idéer, men oftast inte. Ett mindre projekt som faktiskt har förverkligats är min nya blogg om SEO för e-handlare. E-handel är ett stort intresse för mig och något jag kommer i kontakt med dagligen. SEO är ett starkt fritidsintresse som jag haft under många år…. så varför inte kombinera dem?

Min nya blogg heter SEO för E-handel och är ett ställe där jag med jämna mellanrum kommer skriva om mina tankar, funderingar och mina egna tips kring just SEO för nätbutiker. Utöver detta så arbetar jag just nu tillsammans några av Sveriges främst e-handelsexperter med att dra igång vår egen nätbutik. Vi kommer slå de flesta på fingrarna inom vår valda bransch 😉

Advertisement

1 comment

  1. Stefan skriver:

    Följer själv bloggen och kan varmt rekommendera den till dina läsare här. Jag ser fram emot djupare genomgångar av hur man kan bygga länkar till sina (mindre unika) produkter.

Kommentera