Nytt system hos AMS

mars 11th, 2008 by admin Leave a reply »

ams1.JPG

För en tid sedan uppstod det plötsligt en märkbar skillnad hos ams (arbetsförmedlingen) hemsida. Det var på tiden säger jag! Jag har testat sidan under ett tag nu och tycker den nya strukturen fungerar mycket bra (när man vant sig). Men en av de absolut bästa sakerna som införts är möjligheten att prenumerera på jobb inom olika yrken och kommuner och få dessa skickade till sin mail eller i en RSS-läsare.

Man har även byggt ett mycket bättre söksystem som gör surfandet mycket enklare om man vet vad man är ute efter. Resten av sidan ser tyvärr mer eller mindre lika dant ut… typiskt 90-tal design. Men, man ska väl inte klaga för mycket eftersom sidan oftast fungerar väldigt bra. Hurvida AMS i sig självt är bra kan jag väl inte påstå… jag syftar mest på folket som jobbar där. De flesta jag har mött har en väldigt konstig syn på arbetsmarknaden och dig som arbetssökande.

Advertisement

Kommentera