Positivitet

september 26th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Detta gjorde min dag bättre i alla fall 🙂

Lite positiva tankar

Advertisement

4 comments

 1. Johan skriver:

  Får du betalt för att skriva om Binero eller är det bara en naturlig upphetsning?

 2. Kristoffer skriver:

  Nej… jag får då inga pengar för att jag skriver om Binero.. varför skulle jag det?

  För att svara på din andra del-fråga… ja, det riktigt kliar i byxorna när jag skriver om dem… not.

  Jag har skrivit om andra webbhotell, och kommer fortsätta göra det. Att det blivit mycket om Binero beror helt enkelt på att det är mer intressant att skriva om dem.

  Nu missade jag loopiakatastrofen pga jag jobbade på annan ort och inte hade direkt någon lust och ork till att skriva… annars hade jag följt det dramat också.

  Binero är ett intressant företag som för lite drygt ett år sedan gjorde ett svanhopp in i bassängen för de stora pojkarna. Sedan dess har mitt intresse för dem vuxit, och fortsätter göra det.

  Tillslut, om jag får läsa lite mellan raderna(raden) av det du skrev, så är du inte direkt positiv till att jag skriver så mycket om dem? Det finns en lösning på det… läs inte min blogg.

 3. Johan skriver:

  Får nästan känslan av att du relayar det de skriver i sin egen blogg vilket man kan läsa hos dom om man vill det. Kanske är dags för lite egna inlägg istället för att plocka notiser från mestadels IDG och Binero?

 4. Kristoffer skriver:

  Det har blivit en del trackbacks osv… det beror mest på att jag den senaste tiden haft så mycket att göra, men ändå vill hålla bloggen levande. Dock så försöker jag alltid ge min åsikt i ämnet… vilket inte alltid händer iofs.

  Det kommer dock komma ett par PHP-relaterade inlägg inom kort, när jag fått tid till att få ihop skripten så som jag vill ha dem.

  Bland annat en emoticon konveretare för forum och gästboksbyggare.

  Utöver detta har jag även investerat i en ny template till bloggen, samt så kommer det ett par recensioner till som jag har på lager… och även en intervju med ett svenskt företag som snart lanserar sitt första cms system.

  Så, nu vet du/ni lite mer om vad som komma skall. Saker och ting är på G.

Kommentera