Prova på ehandel.com

maj 20th, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Jag är inte aktiv i min egen blogg… men det finns en orsak till det. Jag har jobbat stenhårt med ett annat projekt! Ett projekt som jag tror väldigt mycket på och som vi nu äntligen släpper in fler betatestare för och som jag kan prata lite mer öppet om.

Ehandel.com är projektet jag pratar om, och vi håller just nu på med att finjustera de sista bitarna.

Men vad är ehandel.com?

En är mötesplatsen för alla som driver eller arbetar professionellt med ehandel i Norden. Förutom nyheter och artiklar kring ämnet e-handel kommer också besökarna själva att kunna interagera genom forum, bloggar och kommentarer.

Vi är just nu intresserade av all form av feedback gällande ehandel.com och är oerhört tacksamma för allt vi får in så att vi kan förbättra den.

Prova på ehandel.com som betatestare

http://www.ehandel.com/beta

Advertisement

Kommentera