Reklam på Geiser.se

juli 9th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Som många förmodligen har märkt så har jag placerat en liten adsense annons längst ner i den högra kolumnen. Jag är gillar inte att trycka in reklam på alla ”lediga” pixlar över hela sidan… det blir inte bra. Syftet med min lilla reklam är att försöka få bloggen att finansiera sig själv till en ny design.

Detta är ett experiment som är rätt så intressant… men kommer förmodligen ta gaaanska så lång tid med tanke på vilken hitrate den haft de senaste dagarna. Vi får se helt enkelt. Om vi går tillbaka till det jag skrev tidigare om för mycket reklam… detta är någonting som irriterar mig ganska så rejält.

En vettig mängd reklam har jag inget imot…. men när man börjar tvinga läsaren att titta på reklamen genom att fylla alla utrymmen med den blir jag irriterad. Okej.. man kan väl tjäna en hel del pengar på det om man har rejält med besökare….  men fan så irriterande det blir. Det finns många sidor där ute som jag gärna skulle besöka hyffsat regelbundet, men eftersom reklamen är så intensiv så skiter jag i det.

Advertisement

Kommentera