Reklamfritt med Reklamfritt.se

maj 26th, 2009 by Kristoffer Leave a reply »
skarm

Mycket snyggt... men suddigt!

dorr

Snett... men det får duga 🙂

Varje dag jag kommer hem från jobbet och går in genom dörren möts jag av ett hav med reklam – och varje gång det händer svär jag för mig själv och tänker ”nu j*vlar ska jag sätta upp en lapp!!!”. Det slutar dock alltid med att jag under de 20 sekunder som det tar att slänga reklamen, ta av sig jackan och skorna – glömmer bort vad jag precis lovat mig själv.

 

 

Nu har jag finally fixat detta, och det tack vare Jonathan Sulos nya projekt Reklamfritt.se!

Jag fick klisterlapparna idag och satte upp dem direkt! Nu återstår det att se om det fungerar… gör det inte det ska jag sätta upp den andra klisterlappen (man får två) mitt på dörren!

Advertisement

2 comments

  1. Jonathan Sulo skriver:

    Roligt att du har fått våra skyltar! Hoppas de fungerar bra för dig. 🙂

  2. Kristoffer skriver:

    Ingen reklam än… yay!

Kommentera