RSS klass i PHP

juli 17th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Jag kom på ett nytt projekt för bara några timmar sedan och håller just nu på att bolla med idén fram och tillbaka med mig själv. Återigen handlar det om webben och PHP, så när jag satt och tänkte på detta projekt och om det är möjligt eller ens värt att lägga tid på det, kodade jag lite.

Jag insåg att projektet är genomförbart och ska nog investera lite mer tid i det, men jag kom också på att jag faktiskt skapat någonting under denna lilla stunden som andra kanske har nytta av. Jag vill därför dela med mig av det så att andra kan ha nytta av det och återigen så är det fritt fram att ladda hem och göra vad man vill med.

Angående mitt nya projekt… ni får helt enkelt vänta och se.. men ni vet redan att det har någonting med RSS att göra 🙂

Vad pratar jag om?
Jo, det är en klass i PHP som ni kan använda för att hämta inlägg från en RSS-feed och sedan skriva ut artiklarna och länka till inläggen. Klassen gör allt jobb, det enda ni behöver göra är att ange RSS-adressen och hur många länkar ni vill visa…detta gör ni i filen show_feed.php

Ladda hem

Advertisement

4 comments

 1. Jonny Elofsson skriver:

  Vackert, tack! Kommer jag att ha nytta av för den här var enkel utan massa lull-lull.

  Ska se till att länka hit och tipsa alla som läser min blogg sedan när jag gör en sammanställning av vad som hänt på nätet. För den här finns det garanterat många som har nytt av.

 2. Kristoffer skriver:

  Tack ska du ha 🙂

  Läser faktiskt din blogg också.

 3. Jonas skriver:

  Trevligt! Ska kolla in.

Kommentera