Skit också, jag har börjat twittra

oktober 16th, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Twitter
Grisar flyger, helvetet har frusit till is och Windows är buggfritt… för nu har jag fan ta mig börjat twittra! Twitter är en av alla kanaler för sociala medier som jag aldrig trodde jag skulle börja med! Men, suget har blivit för stort och jag har börjat köra igång lite.

 

Jag kommer försöka säga något vettigt och inte göra som nästan alla av de miljontals andra användarna gör… nämligen snacka dynga. Jag kommer inte sitta och twittra om minsta lilla grej som har hänt, händer, kommer hända eller kanske möjligtvis kan komma att hända. Jag har en plan och ett syfte som kan delas in i tre delar:
1. Jag kommer testa Twitter som en marknadsföringskanal. Inget jag vill hymla med!

 

2. Det verkar kul och dessutom nyttigt i vissa fall. Tänk bara på allt nätverkande som sker där. Det är kul att lära känna nytt folk.

 

3. Jag vill bli mer involverad i sociala medier.

Här har ni min profil
kristoffer_G

Advertisement

Kommentera