Skräphörnan och Pringlesantenn

juli 23rd, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Har ni någon skräphörna hemma hos er? Detta fenomen är nästan som en tradition var jag än bor… vilket inte är jättebra. Det spelar ingen roll hur många gånger jag städar i min skräphörna.. den byggs alltid upp igen. Idag ser den ut så här:

I bilden kan ni se en låda för ett chieftec chassi, ett ryggstöd åt en datorstol och en gitarrväska.

En annan sak jag hittade där var ett litet experiment som jag och en kompis genomförde när vi gick på högskolan. Vi byggde antenner till trådlösa nätverkskort… eller, min kompis gjorde det, jag satt mest och tittade på 🙂

Hans antenner blev jättesnygga och kraftfulla… så jag ville också ha en, men jag orkade inte skaffa material, så vi byggde en av en Pringelsburk med metallbotten… inte jätteoptimalt, men den fungerar faktiskt bra!

Jag bor på i en lägenhet på 5:e våningen och kan se ut över massor med bostäder… när man riktar denna antennen får man in ett 40-tal trådlösa nätverk, vilket är rätt bra 🙂

PS. Jag använder mig Inte av någon annans nätverk!! Jag lovar!

Advertisement

2 comments

 1. Chewing Guns skriver:

  Aloha mate! – vi är fina boys och skräpar inte ner! =)

  Humorbloggen som diskades på metro för att den var FÖR framgångsrik är tillbaka!

  På 6 dagar skrämde vi skiten ur gratistidningskrängarna med vår framfart och nu har vi startat
  om på nytt.

  Drop by anytime och ha en grymt trevlig sommarkväll!

  Chewingguns – ”vi äter oss hellre mätta än ser våra barn svälta”

 2. Kristoffer skriver:

  okej… förstår inte riktigt (jo det gör jag) varför du skriver denna kommentaren, men låt gå 🙂

Kommentera