Spotify är här för att stanna!

november 23rd, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

SpotifyJa, jag vågar hävda det! Jag har mer eller mindre använt Spotify sedan man kunde få tag i en invite! Spotify är det program jag överlägset använder mest i vardagen… inte ens Notepad kommer i närheten!

Idag lanserades även Spotify för operativet Symbian… vilket bland annat innebär att ni med smartphones från Nokia, Sony Ericsson och Samsung kommer kunna köra det!

Som Spotify själva skriver så innebär det att miljontals fler mobiler nu kan lyssna på musik smidigt och enkelt. Det ska dock nämnas att ni behöver ett premium account ör att det ska fungera (99 kr / månaden)… det är acceptabelt om ni som mig lyssnar på mycket musik.

Kolla om din mobil kan köra Spotify, besök följande adress med din mobil: http://m.spotify.com/

Fler blogginlägg och artiklar om Spotify för Symbian
Spotify Blog
Prylzonen.se
IDG
Aftonbladet

Advertisement

2 comments

  1. Svan skriver:

    Vi behöver fortfarande Spotify till Windows Mobile (vilket jag använder) 😛

    Sen vill jag även ha Spotify på min Xbox också.

  2. Kristoffer skriver:

    Det kommer ska du se 😉

Kommentera