SSU:s webbplats hackad – material sprids

augusti 22nd, 2010 by Kristoffer Leave a reply »

SSU:s webbplats blev utsatt för en attack där känslig information i form av lösenord, mail etc visades för alla som besökte webbplatsen. Informationen låg ute under cirka en timme.

– Det verkar som att vi har blivit kapade och vi kommer att polisanmäla det här. Det är allt vi kan säga nu, säger Ingela Nilsson, pressekreterare på SSU, till Aftonbladet.

Jag såg nyheten först på Aftonbladet.se. Men det snabbaste sättet att hålla sig uppdaterad på vid den här typen av nyheter är att hitta flashbacktråden. Här är även folk i full rulle med att sprida det material som lagts ut.

Uppdatering

Det är en hel del internmail mellan högt uppsatta inom SSU som har läckt ut. Mail som handlar om diskriminering, hemliga dokument som inte får komma ut och mycket mer. Hur pass förödande dokumenten är vet man inte. Händelsen kommer polisanmälas (har förmodligen redan skett).

Nyheten i media: AB, IDG, Nyheter24, Expressen, SVD, Metro, DN

Advertisement

3 comments

 1. Ossian H skriver:

  Sådan far sådan son. Vid förra valet 2006 hade ju ”sigge” satt sitt lösenord till ”sigge”, endast en idiot kan inte gissa detta. SAP var hackade i veckor.

 2. P. Åkesson skriver:

  Helt briljant strategi mot SD. Säg sanningen. Visa att de är idioter.

  Jag visade strategidokumentet för några som tänkt rösta SD. Det tänker de inte längre.

 3. skyltab skriver:

  ssu….. så kan det gå om inte haspen är på!

Kommentera