Surftown får ny driftinformationssida

juli 12th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Man har valt att piffa upp sin sida för driftinformation på surftown. Ett bra val tycker jag och det nya sättet att presentera informationen på är faktiskt ganska bra.

Nu är ju jag inte någon surftown kund, men jag provade att kolla driftstatusen för en domän… sättet de presenterar all data för mig är tillfredsställande. Det absolut bästa med den är att man inte behöver vara så insatt i vilken server man ligger på osv… det är bara att knappa in sitt domännamn och vipps så ploppar statusen upp. Smidigare kan det inte bli.

Läs mer i deras blogg

Advertisement

2 comments

  1. Vad roligt att du ville uppmärksamma vår nya driftinfosida, trots att du inte ens är Surftown-kund och där med inte direkt har något intresse av den!

    Speciellt roligt är det att du trots det tyckte om den. 🙂

  2. Kristoffer skriver:

    Jag uppmärksammar allt som är intressant, oavsett om jag är kund eller ej 🙂

    Teknik ser inte dessa kund/icke kund gränser 🙂 och det gör inte jag heller.

Kommentera