Utomjordingar existerar

juli 25th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

I en smått underhållande artikel på aftonbladet.se skriver man att utomjordingar har varit i kontakt med jorden och med Nasa, så säger i alla fall Edgar Mitchell.

Edgar Mitchell var astronaut under 70-talet och besökte månen 1971 där han spenderade hela 9 timmar och 17 minuter. Edgar hävdar att Nasa under 60 år har mörkat det faktum att de har haft kontakt med utomjordingar och att myndigheten beskriver dem som ”små människor som ser annorlunda ut”.

Ja, vad ska man säga? Han är ju trots allt en välkänd astronaut med ett bra förflutet… men har han fötterna på jorden? Sannolikheten att vi får veta sanningen är inte stor, men vi vet att detta uttalande kommer sätta igång UFO hypen som existerade för fullt under 90-talet.

Min personliga åsikt om utomjordiskt liv är följande:
Universums storlek är ingenting våra hjärnor kan förstå eller sätta i kontrast mot något. Att vi är den enda livsformen är statistiskt sett skrattretande och arrogant. Frågan är bara vad man anser är bevis på utomjordiskt liv?

I want to believe!

Källa: aftonbladet.se

Advertisement

3 comments

 1. 4sad654zxc skriver:

  Edgar Mitchell är en new age-fanatiker, som bland annat påstår att en tonåring botade honom från cancer från avstånd…
  http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Mitchell

  Fullständig galning.
  Helt meningslöst att bry sig om.

 2. perkabalo skriver:

  Klart dom finns ,han pallar väl inte hålla snattran längre förmodligen. De kontraktet han skrev på är ju knappt värt blcket det är skrivet på längre. Vad ska dom göra, slå han i bojer…Bara acceptera ,och fan vad kul det skulle vara när det väl vart allmänt känt.Undrar vilken av religionerna som skulle säga först : vad var det vi sa…

 3. En vetenskapligt skolad skriver:

  Att vi inte är ensamma i universum är jag övertygad om. Men om vi haft besök av några från andra världar på Jorden är en annan femma. Och att de skulle kommit hit och störtat med ett UFO som sedan USA (givetvis) skulle ha tagit hand om? Med deras teknik, om de lyckats åka över enormt avstånd i rymden så kan de nog undvika att haverera här och de har nog i så fall även ett moderskepp som de skickar en sond från. Och dessutom vill de nog inte synas i första taget om de är här. Då är de här som utforskare bara. Och ingen tar upp det faktum att vi har andra typer av bakterier här på Jorden som en ev alien inte kan klara.

Kommentera