Vem, var, hur och varför?

mars 3rd, 2008 by admin Leave a reply »

Då har även jag trillat i ”blogg-fällan” som jag svor att jag aldrig skulle göra. Vad kommer jag då blogga om? Precis som alla andra kommer jag mest prata strunt… eller inte. Jag ska faktiskt försöka skapa ett vettigt och relevant innehåll för den som är allmänt intresserad av IT. Eftersom IT är en av mina ”passioner” här i livet så kändes det naturligt att blogga om detta lilla ord som betyder så Otroligt mycket i vardagen.

Jag kommer förutom allmänna IT inlägg, roliga incidenter och nyheter även skriva en hel del om PHP och dela med mig av olika koder och script som andra kanske har nytta av. När det gäller just PHP så har jag (som ni kanske har sett) en avdelning just för PHP högst upp på sidan. Jag kommer under den ”fliken”, ”länken”, ”sidan”… eller hur ni nu vill kalla det, lägga upp alla script som jag kommer prata om.

Jahopp, då var introduktionen klar…. Stay tuned

Advertisement

Kommentera