Vi får leva med TV-avgiften ett tag till

maj 30th, 2008 by Kristoffer Leave a reply »

Läste precis en väldigt kort nyhet på aftonbladet.se där man skriver att TV-avgiften i sin nuvarande form blir kvar. Som alla (de flesta) vet så brukar man ibland kalla TV-avgift för TV-licens och det är någonting vi alla måste betala förr eller senare i livet. Varför tar jag upp detta? Jo, därför att för inte allt för länge sedan fick jag ett mindre utbrott på denna avgift,  som för mig är pengar i sjön eftersom jag hämtar mer eller mindre allt intressant som 1:an, 2:an och 4:an erbjuder via nätet…. alltså nyheter.

Någonstans, mitt i utbrottet, fick jag ett ryck och på ren djurisk instink registrerade jag domänen tv-licens.se….Tyvärr så undkom det mig att det tar en dag eller två innan jag kan göra någonting med domänen… två dagar senare är ilskan naturligtvis över och jag sitter på en ganska oanvändbar domän.

Nu är frågan… vad ska man göra med TV-licens.se? Jag har väl lite egna tankar osv… men ingenting som får mig motiverad… beror nog på att TV-licens som ämne inte är speciellt underhållande.

Ni kanske har några förslag?

Advertisement

2 comments

  1. Ett av alla dumhuvuden mittiblandoss. skriver:

    Om det inte krävs för mycket tid kan man ju bygga upp en youtube-liknande sida. Det är ju alltid något.

  2. Kristoffer skriver:

    Du får gärna berätta lite mer.. speciellt om vad det ska vara för innehåll och vilken typ av videos?

    Förövrigt krävs det en hel del tid och arbete att bygga en ”Youtube-liknande” sida. Framförallt så krävs det videokomprimerings applikationer… finns en del.. men de som är bra kostar!

Kommentera