Webbläsarspel på G

oktober 19th, 2009 by Kristoffer Leave a reply »

Vid sidan om mitt ordinarie arbete har jag till och från arbetat med ett webbläsarspel och det har varit förbannat kul! Det hela började för lite drygt två år sedan då jag började på version 1 som jag sedan bestämde mig för att skrota. Det gick ett tag och jag började på version 2. Jag blev klar till cirka 70%… men andra saker i livet tog överhand och projektet blev vilande. När jag efter några månader tog upp arbetet igen så insåg jag att koden bakom kunde göras mycket bättre.

För cirka två veckor sedan påbörjade jag version 3 som just nu går i rask takt framåt. Jag har till och med börjat fundera på designen, vilket är ett tecken att det börjar närma sig testning. Jag har som mål att ha version 3 spelklar innan årsskiftet.

Anledningen till att jag skriver det här inlägget är inte för att avslöja vad spelet går ut på… utan snarare en efterfrågan efter betatestare. Jag vill redan nu börja bjuda in betatestare som kan gå in och spela skiten ur spelet, hitta alla buggar och föreslå förändringar.

Om ni är intresserade är det bara att skriva en kommentar med er korrekta e-postadress (skriv nu inte e-postadressen som kommentar, utan ange den i fältet ”E-post”). Jag kommer kontakta er när det börjar bli aktuellt att släppa in er.

Advertisement

2 comments

  1. Andreas skriver:

    Kan vara en beta testare om du behöver mig 🙂

  2. Jonas skriver:

    Jag kan vara beta testare!

Kommentera